Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Wijchen

13/05

Foto: 112Nieuwsgroep

13/05

Foto: 112Nieuwsgroep

Wijchen – De hulpdiensten zijn dondermiddag om 15:07 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Hernenseweg. Politie, ambulance, brandweer en een traumateam gingen ter plaatse.

Een motorrijder was met een auto in botsing gekomen op de afrit naar de A326. Na de aanrijding is de motor in brand gevlogen. De hulpdiensten hebben de motorrijder gereanimeerd, maar alle inspanningen mochten niet baten Het slachtoffer overleed ter plaatse meldt de persvoorlichter van de politie. De bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau en zou daar een verklaring afleggen. Het afleggen van een verklaring op het bureau is een standaard procedure bij dergelijk ernstige ongevallen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.