Douane en politie doen inval in bedrijfspand

28/04

Foto: Sanne Peters

28/04

Foto: Sanne Peters

28/04

Foto: Sanne Peters

28/04

Foto: Sanne Peters

28/04

Foto: Sanne Peters

Wijchen – Woensdagochtend heeft de politie en douane rond 10:00 een inval gedaan in een bedrijfspand aan het Industriepark in Wijchen.

De politie laat weten dat het om een integrale controle van verschillende diensten gaat. De controle wordt georganiseerd door de gemeente. Het hek van het terrein werd geforceerd om toegang te krijgen. Daarna zijn de diensten, met onder andere Liander, het pand binnengetreden. Ook lijken zij onderzoek te doen naar de meerdere auto’s die op het terrein staan. Of er iets strafbaars aangetroffen is, is nog onbekend.

Enige tijd later, omstreeks 11.30 uur, gingen de diensten naar een tweede pand. In dat pand werden in december 2019 12.000 hennepstekjes aangetroffen. De diensten doen op dit moment onderzoek in het pand Klik hier voor meer foto’s en informatie over die inval.