Politie rijdt scooterrijder klem welke ten val komt

02/02

Foto: Davy Derksen

02/02

Foto: Davy Derksen

Wijchen – De Hulpdiensten zijn dinsdagavond om 18:15 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Veldweg. Een scooterrijder is ten val geraakt nadat hij is klemgereden.

De scooterrijder negeerde een stopteken drie straten verderop en ging ervandoor. Agenten reden de scooterrijder klem waarbij hij ten val kwam. De scooterrijder liep hierbij een hoofdwond op. De scooterrijder moest een blaastest ondergaan bij de politie en hieruit bleek dat de scooterrijder teveel had gedronken. De scooterrijder wordt eerst gecontroleerd door ambulancepersoneel, hij zal na controle overgebracht worden naar het politiebureau. De scooterrijder liep hoofdwond op welke gehecht moest worden maar weigerde. Hij is overgebracht naar het politiebureau om een blaastest af te leggen op het ademanalyseapparaat.