Indrukwekkende stille tocht voor doodgereden Sebastiaan

28/11

Foto: 112Nieuwsgroep / Goodje

28/11

Foto: 112Nieuwsgroep / Goodje

28/11

Foto: 112Nieuwsgroep / Goodje

Wijchen – Vanavond wordt de stille tocht gehouden voor de doodgereden Sebastiaan. Er lopen zo een 150 mensen in de herdenkingstocht mee.

De tocht begon rond 19:00 vanaf Theater ’t Mozaiek. In de tocht liepen familieleden en naaste vrienden mee gezien de tocht vanwege de coronamaatregelen beperkt kon plaatsvinden. Andere belangstellenden konden een erehaag langs de route vormen. Hier is massaal gehoor aangegeven. De erehaag is indrukwekkend.

De Burgemeester had opgeroepen om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Op verzoek van de familie is er opgeroepen om een mondkapje te dragen en te houden aan de 1,5 meter afstand.

Vrienden van Sebastiaan en familie hebben een crowdfundingactie opgezet. Dit is gedaan om de familie te ontzorgen. Bij de actie spreken de initiatiefnemers; “Onze harten gaan uit naar zijn vrouw Liv, zijn zoon Lyam en dochter Loïs. We zouden willen dat we iets van hun verdriet konden wegnemen. Naast liefde en kracht, wensen we hen rust en vooral zo min mogelijk zorgen toe”. Het bedrag staat zaterdagavond om 20:15 op ruim 27.000 euro. Doneren kan via de volgende link: https://www.gofundme.com/f/samen-voor-loos

Eerdere berichtgeving:

Doorrijder dodelijk ongeval Wijchen gepakt in Beuningen

Verdachte uit Woerden aangehouden na doorrijden dodelijke aanrijding

Dodelijke aanrijding in Wijchen; Bestuurder gaat ervandoor

Persoon aangereden. Bestuurder vlucht