Verdachte uit Woerden aangehouden na doorrijden dodelijke aanrijding

25/11

Foto: 112Nieuwsgroep

Wijchen – De politie is direct met het onderzoek gestart. Zo zijn er meerdere burgernetmeldingen (2) verstuurd en is vanuit de lucht gekeken naar de vluchtende verdachte. Door een alerte motoragent kon de auto rond 20.15 uur worden staande gehouden in Beuningen, na een korte achtervolging is een man van 18 uit Woerden aangehouden.

De politie heeft forensisch onderzoek verricht en getuigen gehoord. Het onderzoek is nog in volle gang. Hierover verwachten we op korte termijn niets te kunnen melden. Aan de getuigen wordt slachtofferhulp aangeboden.
De politie is direct met het onderzoek gestart. Zo zijn er meerdere burgernetmeldingen (2) verstuurd en is vanuit de lucht gekeken naar de vluchtende verdachte. Door een alerte motoragent kon de auto rond 20.15 uur worden staande gehouden in Beuningen, na een korte achtervolging is een man van 18 uit Woerden aangehouden.

De politie heeft forensisch onderzoek verricht en getuigen gehoord. Het onderzoek is nog in volle gang. Hierover verwachten we op korte termijn niets te kunnen melden. Aan de getuigen wordt slachtofferhulp aangeboden.

Lees ook:

Dodelijke aanrijding in Wijchen; Bestuurder gaat ervandoor

Persoon aangereden. Bestuurder vlucht