Terrassen open , zie maar plaatsje te krijgen! In buitengebied nog alle gelegenheid en dat in alle rust

01/06

Foto: ingestuurd

01/06

Foto: ingestuurd

01/06

Foto: ingestuurd

Balgoy – Het is 1 juni en dat betekent dat er sinds vandaag 12:00 onder andere de terrassen geopend zijn in heel Nederland. Ook in Wijchen wordt het terras wat speciaal is ontworpen op de Markt goed benut.

Maar … ben je op zoek naar echt een heerlijke omgeving in de natuur en wil je rustig zitten dan moet je natuurlijk een terras bezoek brengen aan het terras van de Thee-tuin en het Koffiehuis Balgoy. Hier kan je in alle rust genieten op het nieuwe terras. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM gevolgd. De Thee-tuin is geopend als de vlaggen wapperen, vanaf de ‘grote’weg is de route aangegeven. De theetuin ontvang ook fietsgroepen. Kortom, neem er eens een kijkje. Meer informatie vind je op https://www.bbbalgoy.nl