Man gaat achter winkeldieven aan en loopt gescheurde achillespees op

29/05

Foto: Wijkagent Henry

Wijchen – Vrijdagmiddag vond er rond 12:15 een diefstal plaats bij een drogisterij in het centrum van Wijchen. Het ging om twee winkeldieven.

Een 54-jarige man uit Nistelrode en zijn zoon zette de achtervolging in om de twee dieven te kunnen pakken. Tijdens de achtervolging moest de 54-jarige man de strijd staken na een aantal honderden meters omdat hij geblesseerd was geraakt. Zijn zoon is nog wel achter de dieven aangegaan, maar de verdachten wisten te ontkomen. Wijkagent Henry van Galen heeft later nog contact gezocht met de heldhaftige man en het bleek dat hij zijn achillespees had gescheurd. De man zit in het gips. De wijkagent bedankt de man voor zijn inzet en wenst hem veel beterschap.