Wijkagent gaat gesprek aan met 16-jarige die in auto en op motor rijdt door Wijchen

Wijchen – Wijkagent Henry van Galen meldt vandaag dat hij een huisbezoek heeft gebracht aan een 16-jarige jongen uit Wijchen omdat hij afgelopen week is gepakt toen hij met een personenauto rond reed. Dit was niet de eerste keer dat de jonge knaap een motorvoertuig bestuurder waarvoor hij nog geen rijbewijs heeft.

Afgelopen week werd hij betrapt in een auto op de Stationslaan. Medio maart werd de jonge knaap al gepakt toen hij met een motor reed over de Panhuisweg. Beide keren trachtte hij zich tevergeefs aan een controle te onttrekken. Naast de bekeuringen die de jongen kreeg, ging de wijkagent dus op huisbezoek om samen met zijn vader een gesprek aan te gaan. ‘Hopelijk is de boodschap aangekomen en wacht hij nu tot hij het roze papiertje in zijn bezit heeft’ sluit de wijkagent zijn berichtgeving mee af.