Stadbus rijdt achterop bestelbus

11/05

Foto: Lars Schwachöfer

11/05

Foto: Lars Schwachöfer

11/05

Foto: Lars Schwachöfer

11/05

Foto: Lars Schwachöfer

11/05

Foto: Lars Schwachöfer

Wijchen – De hulpdiensten zijn maandagmiddag om 15:02 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kasteellaan. Het ging om een kop-staartbotsing tussen een stadsbus en een bestelbusje.

De brandweer was ook ter plaatse gekomen maar hoefde niet in actie te komen. De bestuurder van de bestelbus wordt nagekeken door ambulancepersoneel, gezien hij last had van zijn rug. De chauffeur van de bus kon nog rijden en is met de bus terug gereden naar Breng voor reparatie. In de stadsbus zaten ten tijde van de aanrijding geen passagiers.

Update:

Buslijn 15 is hervat met een andere bus en loopt iets vertraging op. De bestuurder van de bestelbus hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Een andere inzittende van de bestelbus, een vrouw, wordt wel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.