Gesprongen waterleiding op derde verdieping zorgt voor veel overlast

11/01

Foto: Davy Derksen

11/01

Foto: Davy Derksen

11/01

Foto: Davy Derksen

Wijchen – De brandweer is zaterdag aan het einde van de middag gealarmeerd voor wateroverlast in de 10e straat van Elsland. Een waterleiding voor een meterkast op de derde verdieping was gesprongen.

De overlast begon in een leegstaande woning. Twee andere verdiepingen ondervonden ook waterschade doordat het water naar beneden stroomde meldt de officier van dienst van de brandweer. Totaal hebben drie woningen waterschade, in een van de woning stond zelfs 5 cm water liet een bewoner weten. Liander is ook ter plaatse gekomen. Verschillende woningen hadden geen stroom meer. De woningen zijn tijdelijk onbewoonbaar en Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan.