Bewoner gewond bij inbraak in Diepvoorde

Wijchen – Op zondag 29 december even voor 16.00 uur kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten dat er een man liep met een hoofdwond bij een adres aan de Diepvoorde in Wijchen.

De gewonde man bleek ook een bewoner te zijn van de Diepvoorde. Hij vertelde dat hij was overvallen terwijl hij op zijn bank lag te slapen. Er zouden meerdere personen via de achterzijde zijn woning zijn binnengedrongen. De gealarmeerde agenten troffen verse braakschade aan de achterzijde van zijn woning aan. De woning leek te zijn doorzocht.

Omdat de bewoner gewond was werd hij per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. De man moet nog aangifte doen van wat hem overkomen is en of er goederen uit zijn woning zijn verdwenen. De politie is meteen een onderzoek gestart.

Heeft u iets gezien of andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.