Fietser op E-bike gewond na aanrijding op Zuiderdreef

24/12

Foto: Davy Derksen

24/12

Foto: Davy Derksen

24/12

Foto: Davy Derksen

Wijchen- Dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een busje. De fietser raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 07.30 uur. De fietser, een man op een E-Bike wilde de weg oversteken bij de rotonde aan de Zuiderdreef. Volgens de politie zag de bestuurder van het busje de fietser over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De fietser kwam hard ten val en raakte gewond. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse onderzocht en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurder. De fiets van de man is meegenomen naar het politiebureau.