Brand in vuilniswagen DAR

26/11

Foto: 112Nieuwsgroep

26/11

Foto: 112Nieuwsgroep

26/11

Foto: 112Nieuwsgroep

26/11

Foto: 112Nieuwsgroep

26/11

Foto: 112Nieuwsgroep

Wijchen – Dinsdagochtend heeft er brand gewoed in een vuilniswagen van DAR op het parkeerterrein bij de Jan Linders in de Homberg. De brand ontstond rond 11:00.

Bij de brand kwam een behoorlijke rookontwikkeling vrij en de brandweer heeft bezoekers van de supermarkt op afstand gehouden. De brandweer heeft het vuur geblust. Nadat de brand geblust was is de vuilniswagen naar de milieustraat in Bijsterhuizen gereden. De brandweer is ook naar de milieustraat gereden en heeft na het los storten van het vuil nageblust. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een aansteker die in het afval zat en geperst is in de vuilniswagen laat de brandweer weten.