Slachtoffer ongeval op kermis Wijchen moet rechterbeen missen

26/09

Foto: 112Nieuwsgroep

Wijchen – De 38-jarige man die gewond is geraakt bij het ongeval met de Deca Dance is blijvend invalide geraakt. De man moet zijn rechterbeen missen.

Het linkerbeen van de man is verbrijzeld. De zoon van de man liep een polsbreuk op. Justitie en de NVWA onderzoekt het ongeval met de kermisattractie. Tevens wordt er gekeken naar wie er mogelijk aansprakelijk is, de eigenaar van de attractie, de fabrikant of de keurende instantie. De aansprakelijkheid hangt af van het onderzoek van justitie en de NVWA. Als dat duidelijk is zal er een schadeclaim volgen aan de verantwoordelijke partij.

Lees hier eerdere berichtgeving:

Ongeval bij Deca Dance op kermis Wijchen
Slachtoffer kermisongeval Deca Dance buiten levensgevaar; OM start onderzoek