Inbraak in bedrijfsbus; Dader kan zich beter melden

26/12

Foto: 112Nieuwsgroep/ingestuurd

Wijchen – In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 december heeft er ook een inbraak plaatsgevonden in een bedrijfsbus in de Wijchense wijk Diepvoorde. Diezelfde nacht was er ook al een auto-inbraak.

De bus stond geparkeerd aan de aan de 13e straat van de Diepvoorde. De inbraak vond plaats om 1:05. Ook bij de bedrijfsbus is de zijruit ingeslagen. Voor zover bekend is er slechts een iPhone lader weggenomen maar de schade is flink.

De dader doet er echter verstandig aan zichzelf bij de politie te melden. De inbraak staat namelijk op beeld en als de dader zich niet snel meldt zullen deze beelden niet alleen met politie worden gedeeld, maar komen deze ook online op Facebook te staan laat men weten. Wil jij niet herkenbaar als auto-inbreker het nieuwe jaar in meldt je dan bij de politie.

Klik hier voor meer informatie over de auto-inbraak die nacht