Twee gewonden bij eenzijdig ongeval

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

2018-04-25 21:28:47

Foto: Davy Derksen

Wijchen – Woensdagavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N324 ter hoogte van de Huurlingsedam. Een auto is hierbij in een naastgelegen weiland beland.

Het ongeval gebeurde even voorbij de rotonde. In de auto zaten een man en een vrouw. De man zat achter het stuur. De brandweer heeft een hek kapot geknipt om bij de auto te komen. Beide inzittenden zijn met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niks bekend. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Lokaal nieuws

Fietser zwaar gewond na aanrijding op de Drutenseweg

Wijchen - Donderdag laat in de auto is een fietser zwaargewond geraakt na een botsing met auto op de Drutenseweg. Meerdere ambulances en een trauma-arts rukte uit. Passerende militairen hebben eerste geboden meld de Gelderlander. Waardoor de aanrijding is ontstaan is niet bekend.

Lees verder...
13 WOK-meldingen snorfietsers bij controle

Wijchen - De politie heeft vandaag verschillende controles uitgevoerd in Wijchen. De controles werden gehouden nabij de A326 en op de Campuslaan. Bij de controle werden onder andere 13 WOK-meldingen afgegeven met betrekking tot snorfietsen. Zij moeten hun voertuig weer in goede staat zien te krijgen en opnieuw laten keuren. Verder zijn er bekeuringen uitgedeeld voor : 2 x voertuig waar de verzekering niet in orde was 3 x automobilisten die geen gordel droegen 1 x voor het niet tonen van een geldig rijbewijs. Er zijn ook nog 79 blaastesten afgenomen, hier was bij een ieder alles in orde.

Lees verder...
Kop-staartbotsing op de A326

Wijchen - Maandagmiddag heeft er op de A326 bij Wijchen een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Ambulancepersoneel hebben de betrokkenen gecontroleerd, een van hen is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om een auto weg te slepen. Waardoor de aanrijding is ontstaan is niet bekend. Door de aanrijding ontstond er voor het overige verkeer richting Nijmegen enig oponthoud.

Lees verder...
Gewonde hond vastgebonden achtergelaten aan boom in Hernen

Hernen - In Hernen is rond 18:30 de hond op de foto aangetroffen vastgebonden aan een boom. De hond, een teefje, was gewond aan de linker voorpoot meldt de politie. De hond werd aangetroffen nabij de Dassenloop. Onlangs heeft de hond een nest pups gehad. De hond is meegenomen door de Dierenambulance welke haar gaat onderbrengen bij een asiel. De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond of naar mensen wie de hond herkennen en meer informatie hebben. Neem contact op met de politie als u meer informatie heeft.

Lees verder...
Brand in slaapkamer van woning Diemewei

Wijchen - Dinsdagavond heeft er in een woning aan de Diemewei brand gewoed. De brand woedde in de slaapkamer van de woning. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de slaapkamer volledig in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle.De oorzaak van de brand was een fietsaccu die ontploft was meldt de brandweer. De bewoner heeft geprobeerd de brandende accu uit het raam te gooien en liep hierbij brandwonden op. De woning is tijdelijk onbewoonbaar.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Vrouw in scootmobiel beroofd van kettingen aan Westlandseweg in Maassluis

Op zondagmiddag 21 oktober is er op de Westlandseweg ter hoogte van het oude politiebureau een vrouw in een scootmobiel beroofd van haar sieraden. De daders hebben twee gouden kettingen van de vrouw haar nek gehaald en zijn er vandoor gegaan op een grijze scooter. De politie heeft inmiddels haar aangifte opgenomen. Het gaat om een licht getinte jongen met zwarte broek en een zwarte jas. De beroving ging erg snel. Het slachtoffer had nog de afdrukken van de kettingen in haar nek staan. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000

Lees verder...
Getuigen van schietincident gezocht

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag West is op zoek naar getuigen van een schietincident op zaterdagochtend 20 oktober. Rond 04:00 uur ’s morgens is er geschoten op een koffiehuis aan de Regentesselaan. Rond 09:00 uur kreeg de politie een melding dat er in de etalageruit van het koffiehuis kogelinslagen te zien waren, en dat er vermoedelijk was geschoten op het koffiehuis. Direct werd er door forensisch specialisten een plaats delict ingericht en werd een onderzoek opgestart. Ook is er een buurtonderzoek gehouden onder omwonenden van het koffiehuis. Getuigen gezocht De recherche onderzoekt het incident en tast nog in het duister over wie de mogelijke verdachten zijn. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze zaak te maken kan hebben, en hun verhaal nog niet bij de politie hebben gedaan. De recherche is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lees verder...
Stel aangehouden verdacht van openlijk geweld

Breda - Een man en zijn nieuwe vriendin zijn zaterdagavond aangehouden. Ze worden er van verdacht de ex van de man te hebben mishandeld. Zaterdag 20 oktober om 22.30 uur kwam er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een mishandeling die gepleegd zou zijn in een woning aan de Roerstraat. Verschillende politie-eenheden werden die kant op gestuurd. In de woning troffen ze de bewoonster die aangifte wilde doen tegen haar ex-man en zijn nieuwe vriendin. Na aanbellen had ze de deur geopend en toen was het stel naar binnen gestapt en hadden haar mishandeld volgens de aangifte. De 40-jarige ex uit Breda en zijn 32-jarige vriendin uit Sprundel zijn aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

Lees verder...
Bus en fietser in aanrijding met elkaar

Breda - Een fietser is zaterdagavond gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met een lijnbus. Hij is naar het ziekenhuis gebracht Op zaterdag 20 oktober 2018 om 20.00 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum. Op de Parkstraat met de Wilhelminastraat waren een bus en een fietser in aanrijding met elkaar gekomen. De fietser was daarbij gewond geraakt. De hulpdiensten troffen daar inderdaad een gewonde fietser aan, een 51-jarige man uit Achtmaal. Hij was nog aanspreekbaar en gaf aan dat hij vanuit de Parkstraat aan was komen rijden. Omdat hij voorrang had en er van uitging dat de bus wel stopte fietste hij door. De buschauffeur gaf echter aan dat hij de fietser niet gezien had omdat deze geen licht aan had. De zaak wordt verder onderzocht. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder...
18 aanhoudingen tijdens grote alcoholcontrole in Vlaardingen

Op zaterdagavond 20 oktober hielden de politievrijwilligers een alcoholcontrole in Vlaardingen. Bij de Lepelaarsingel, Marathonweg en Meester L.A. Kesperweg moesten ruim 2500 bestuurders blazen. Hiervan zijn 18 bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook werd iemand aangehouden omdat hij onder invloed van drugs reed. De politie heeft van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd. Hiervan was één beginnend bestuurder. Tijdens de controle was ook het Flexteam aanwezig. Zij hebben zich gericht op onder andere ondermijning. Zo werden diverse personen preventief gefouilleerd en auto's doorzocht. Volg het Flexteam van de politie op Instagram!

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws