Fietser zwaar gewond door aanrijding op Kavelpad (UPDATE)

Vanavond is er op de Kavelpad in Wijchen een fietser geschept. De klap was enorm en de hulpdiensten rukte massaal uit. 2 ambulances, de rapidsponder en de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen. De fietser is gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook is de bestuurder van de auto afgevoerd met de ambulance. De trauma-arts is meegereden in de ambulance waar de fietser in vervoerd wordt. Hoe het met de slachtoffers gaat en wat de toedracht was is nog niet bekend.

UPDATE: Bij het ongeval aan het Kavelpad iseen 74 jarige man uit Wijchen om het leven gekomen. Vermoedelijk is de man geschept toen hij wilde oversteken. De automobilist was een 22 jarige man uit Deest. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend. De 74 jarige man uit Wijchen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Foto’s: 112Nieuwsgroep + Jerry Gersen
Film Dennis Peters: Klik hier

IMG_0132

kavelpad 2

kavelpad 4 klein

kavelpad 3

blurred