Vrouw ernstig gewond bij ongeval in Overasselt

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

2017-12-23 18:28:50

Foto: Mario Kuppen

Overasselt – De hulpdiensten, waaronde de traumahelikopter, zijn zaterdag 23 december rond 16:20 gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Sint Walrickweg. Ter plaatse ging het om een auto die tegen een boom was gebotst.

De bestuurster raakte haalde in en raakte in een slip, waarna ze tegen de boom botste. De brandweer heeft de vrouw uit het voertuig moeten halen. De vrouw raakte ernstig gewond en is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Lokaal nieuws

Brand in transformatorhuisje zorgt voor stroomstoring: GRIP1

Wijchen - Zondag is er rond 17:00 brand uitgebroken in een transformatorhuisje aan het Europaplein. Door de brand zit een deel rondom het Europaplein zonder stroom. De brand was snel onder controle. Er werd opgeschaald naar GRIP 1 en de brandweer ging met noodaggregaten onderweg. Liander is druk bezig om de stroom te herstellen. Liander gaf aan dat rond 18:45 de storing verholpen zou zijn maar dat is niet gehaald.

Lees verder...
16-jarige aangehouden voor woninginbraak

Wijchen - Vrijdagmiddag zagen bewoners van een woning aan de Oosterweg bij thuiskomst een onbekende fiets in hun tuin en zagen zij ook dat een raam aan de zijkant was vernield. Ze belden de politie die snel ter plaatse waren. De agenten gingen de woning binnen en zagen dat de woning was doorzocht en spullen klaar stonden om mee te nemen. Ze ontdekten een 16-jarige jongeman die zich achter een gordijn had verstopt. De jongen werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen.

Lees verder...
Brandweer gealarmeerd voor gebouwbrand Saltshof

Wijchen- De brandweer is donderdagmiddag om 13:10 gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de 12e straat van de Saltshof. Er werd gewerkt in het kruipruimte waar piepschuim vlam had gevat. De brandweer had de boel snel onder controle. Een ambulance is opgeroepen om een van de werklieden te controleren, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Waardoor het piepschuim vlam heeft gevat is niet bekend.

Lees verder...
Motorrijders gewond bij botsing op Graafseweg

Wijchen - Zondagmiddag zijn de hulpdiensten rond 14:45 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Graafseweg. Hier waren twee motorrijders op elkaar gebotst. De motorrijders kwamen vanuit de richting Grave toen de voorste motor de Boskantse Broekstraat in wou slaan. De achterop komende motorrijdster had dit te laat in de gaten met de botsing tot gevolg. Beide motorrijders zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft beide motoren afgesleept. De rechter rijbaan is tijdelijk afgesloten geweest. De politie regelde het verkeer.

Lees verder...
Autoambulance en waterscooter gestolen

Wijchen - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal van een afgesloten bedrijfsterrein aan de Cornelis Drebbelstraat. De diefstal vond plaats op vrijdag 8 juni. Bij de diefstal is een grijze waterscooter Sea-Doo GTX, zie foto, gestolen. Daarnaast is er ook een witte autoambulance Volkswagen Crafter gestolen met daarop een oude grijze Nissan Sunny. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie in Wijchen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

22-jarige Maaslander dertig dagen langer vast voor brandstichting

De 22-jarige Maaslander die verdachte wordt van brandstichting in Maassluis, blijft dertig dagen langer vastzitten. Dit bepaalde de rechtbank recentelijk. Agenten surveilleerden zondagochtend 1 juli omstreeks 04:30 uur en ontdekten brand op een boot, die aan de Noordvliet Noordzijde in Maassluis lag. Korte tijd later hielden agenten op de Delkamp een 22-jarige man uit Maasland aan voor brandstichting. Op 3 juli verlengde de rechter-commissaris zijn voorarrest met twee weken. Of de Maaslander iets te maken heeft met de andere branden is niet bekend en wordt onderzocht. De raadkamer bepaalt over dertig dagen of de verdachte wederom langer vast blijft zitten. Aldus de WOS.

Lees verder...
Brand in houtopslag achter woning in Echteld.

Echteld - Op zondag 15 juli is de brandweer met spoed uitgerukt voor een woningbrand op de meersteeg in Echteld. Eenmaal terplaatse bleek het niet te gaan om een woning maar om een houtopslag dicht achter de woning. De brandeeer is direct begonnen met koelen van het riettedak van de woning. Daarna hebben ze de brand geblust in de houtopslag. Ook stond in de houtopslag een kleine zitmaaier. Deze hebbenze helaas niet meer kunnen redde. Mogelijk is de oorzaak een raam geweest het zogeheete vergrootglas effect, dit is alleen niet meer te bevestigen.

Lees verder...
Brand in loods aan de Klim

Drachten - Zondagochtend is er rond 7:00 brand uitgebroken in een loods achter een woning aan De Klim. Er werd door de brandweer al snel opgeschaald naar grote brand. Meerdere eenheden van de brandweer waren snel ter plaatse en er kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de woning. Even na achten kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Er werd geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Lees verder...
Brandweer rukt uit voor brandende motor in Beekbergen

Beekbergen - Zaterdagmiddag rukte de brandweer groots uit nadat een motor vlam vatte op de Oude Arnhemseweg tussen Beekbergen en de Woeste Hoeve. De meldkamer schaalde snel op naar het sein 'middelbrand' waarop ook brandweer Hoenderloo, Apeldoorn Zuid en de OvD ter plaatse kwamen. Dit had te maken omdat door de droogte de berm ook vlam kon vatte. De brandweer uit Beekbergen had het vuur snel onder controle en kon het zelf af, overige eenheden gingen dan ook retour. De motorrijder raakte wonder boven wonder niet gewond. De motor is volledig uitgebrand en wordt door een berger opgehaald. Door de brand is het wegdek zwaar beschadigd. Er zitten een paar grote gaten in het asfalt van een paar centimeter diep. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Lees verder...
Politie houdt twee mannen aan na zware mishandeling

Eindhoven - Vannacht rond half 6 ontstond op het Stratumseind in Eindhoven een ruzie tussen een groep personen die uitmondde in een vechtpartij. Aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk. Bij de vechtpartij zijn diverse zware mishandelingen gepleegd. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een man van 28 jaar uit Eindhoven is in het ziekenhuis behandeld aan onder meer een gebroken jukbeen en verschillende schaafwonden en blauwe plekken. Het tweede slachtoffer is een 30 jarige man uit Eindhoven. Beide mannen zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Getuigenoproep De politie heeft twee verdachten aangehouden, een 27 jarige man uit Boxtel en een 18 jarige man uit Enschede. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld. De mishandeling is vastgelegd op camera’s. Desondanks zoekt de politie naar getuigen. Heeft u ook iets gezien? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws