blogname

112
wijchensnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Verdachten inbraak op heterdaad aangehouden


Wijchen - Dinsdagochtend omstreeks 11.50 uur werden twee verdachten overlopen bij een woninginbraak aan de Zesweg. De bewoonster hoorde toen ze thuis kwam glasgerinkel en ging op het geluid af.

Hier zag ze twee mannen aan de achterzijde van de woning een raam openbraken. De daders sloegen vervolgens op de vlucht. De politie was na de melding snel ter plaatse en heeft iets verderop twee verdachten op heterdaad aan kunnen houden. Dat was mogelijk omdat er goede signalementen waren en alerte getuigen de agenten hun looprichting en positie doorgaven. Een verdachte was in het bezit van diverse gereedschappen, waaronder schroevendraaiers. De verdachten zijn 25 en 43 jaar oud en beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws